Perfecte profielfoto voor alleenstaande ouders

Ben jij een alleenstaande ouder en zoek je een nieuwe partner? Dan kun je tegenwoordig als ouder alleen bij menig online datingsites zoals SingleParent.nl terecht. Alleen hoe ga jij jezelf op een relatie site profileren? Een goede omschrijving is belangrijk, maar een mooi uitgelichte en verhalende profielfoto is minstens zo belangrijk.

Waar moet je zoal op letten bij het maken van een profielfoto als alleenstaande ouder? Er zijn online tal van tips te vinden voor je datingprofielfoto. Jouw profiel onderscheidt zich van anderen door een heel specifieke eigenschap: je bent een ouder van een kind. Sommige single ouders proberen die achterwege te laten of willen dit liever niet at hun kind ook op internet staat met een foto.

Hoewel het begrijpelijk is dat je je kind niet per se online wilt tonen aan wildvreemden, is het wel van belang om een helder en eerlijk beeld te schetsen van jezelf. Het is dan ook aan te raden om juist wel te laten zien dat je een kind hebt. Wees er trots op en laat dit gewoon zien aan de buitenwereld. Hiermee kom je ook sterk over.

Ouder alleen profielfoto

Compositie profielfoto datingsite

Door van tevoren creatief na te denken over het soort foto dat je gaat maken, kun je je kind minder herkenbaar in beeld brengen. De pose en de compositie van de foto dragen hieraan bij. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om je kind meer vanaf de zijkant of op de rug te fotograferen. Jij staat er als ouder alleen natuurlijk duidelijk op, maar je kind is secundair. Hiermee laat je duidelijk zien dat je een kind hebt, en wat dat betreft geen geheimen hebt.

Locatie van de profielfoto?

Dit mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen, maar het is leuk om dit op een plek te doen die veel over jou zegt. Doe je bijvoorbeeld fanatiek aan een bepaalde sport? Probeer deze sport dan mee te nemen in je achtergrond. Dit kan met een voorwerp dat je vaak gebruikt, maar louter op de sportlocatie staan is al voldoende.

Kleuren en patronen

Denk daarnaast over kleurgebruik in je profielfoto. Wat bedoelen we hiermee? Zorg ervoor dat jou karakter ook door kleuren naar buiten wordt gedragen in de foto. Ben je een extravert persoon, schroom dan niet om kleding te dragen met accenten rood erin. Het gebruik van patronen kan ook veel zeggen over iemand. Ben je een druk persoon, dan kunnen patronen dit overbrengen. Ben je een rustig persoon, dan is effen kleding het beste.

We hopen je middels deze eenvoudige adviezen op weg te helpen naar het maken van een perfecte profielfoto voor jouw datingprofielpagina.

This entry was posted in Fotografie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *