Foto’s aan de muur

Met een foto aan de muur geef je je interieur een persoonlijke touch. Tegenwoordig zien we steeds vaker foto’s op ander materiaal dan fotopapier in fotolijsten aan de muur. Je ziet foto’s op hout, op aluminium, op glas en op canvas verschijnen. Door je foto’s op een andere wijze af te laten drukken, geef je deze een heel andere uitstraling mee. Houten panelen, aluminium of glazen platen en canvasdoeken worden aan de muur bevestigd. Het maakt jouw muur en interieur helemaal af.

Foto op hout, aluminium of glas laten afdrukken

Uniek en helemaal van deze tijd is het laten afdrukken van je mooiste momenten op ander materiaal. Denk hierbij aan foto’s op hout, aluminium of glas bijvoorbeeld. Je kunt vaak je eigen dikte, structuur en formaat kiezen en je hebt iets stijlvols en persoonlijks aan de muur. Het is net even wat anders en maakt de ruimte en je muur helemaal af.

Canvas inlijsten

Wil je echt wat speciaals aan de muur, laat dan je canvas inlijsten. Niet alleen fotoafdrukken kunnen ingelijst worden, ook canvasdoeken lenen zich prima voor een omlijsting. Met een schilderijlijst geef je die foto op dat canvas net even wat extra allure. Het brengt stijl en klasse aan je interieur en biedt tevens bescherming aan je canvas. Daarnaast is het een stijlvolle manier van muurdecoratie die ook nog eens heel persoonlijk is. Schilderijlijsten worden speciaal gemaakt voor canvasdoeken. Ze hebben een L-vormig profiel wat een bak vormt waar het canvas in het midden in geplaatst kan worden. Doordat de doeken in het midden geplaatst worden lijkt het alsof de canvas zweeft en krijgen de lijsten een ruimtelijke uitstraling. Het maakt je foto op canvas dan ook helemaal af en is daarmee een stijlvolle aanvulling op je interieur.

Een unieke muurdecoratie

Muurdecoratie kan een ruimte helemaal afmaken, maar ook totaal verkeerd geplaatst worden. Zoek dan ook een plekje waar jouw foto het best tot zijn recht komt. En wil je dat jouw canvas bijvoorbeeld alle aandacht krijgt die het verdient? Dan zorgt de schilderijlijst daarvoor en wordt het oog direct naar jouw foto getrokken. Schilderijlijsten zijn kant en klaar te bestellen in verschillende afmetingen, materialen en kleuren, maar je kunt ze ook helemaal naar jouw zin op maat laten maken. Zo wordt het echt iets unieks.

This entry was posted in Huis & Interieur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *